USA

Chef Survey – What’s Hot in 2010?

Regionale Produkte und Nachhaltigkeit, das sind die Top Trends in den USA. So das Ergebnis einer Umfrage der American Culinary Federation für 2010. 1.800 Köche/Küchenchefs haben sich zu insgesamt 214 Items (Zutaten, Küchenrichtungen, Mahlzeiten etc.) geäußert.
Hier die Top 20 Trends fürs nächste Jahr:
  1. Locally grown produce
  2. Locally sourced meats and seafood
  3. Sustainability
  4. Bite-size/mini desserts
  5. Locally-produced wine and beer
  6. Nutritionally balanced children's dishes
  7. Half-portions/smaller portion for a smaller price
  8. Farm/estate-branded ingredients
  9. Gluten-free/food allergy conscious
  10. Sustainable seafood
  11. Superfruits (e.g. acai, goji berry, mangosteen, purslane)
  12. Organic produce
  13. Culinary cocktails (e.g. savory, fresh ingredients)
  14. Micro-distilled/artisan liquor
  15. Nutrition/health
  16. Simplicity/back to basics
  17. Regional ethnic cuisine
  18. Non-traditional fish (e.g. branzino, Arctic char, barramundi)
  19. Newly fabricated cuts of meat (e.g. Denver steak, pork flat iron, Petite Tender)
  20. Fruit/vegetable children's side items

Die Ergebnisse gibt's ebenfalls nach Kategorien geordnet, etwa Vorspeisen, Hauptgerichte, Desserts, Kinderkarte & Co.

www.restaurant.org/foodtrends


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