USA

Vorhersagen für 2016 / Baum + Whiteman

Was wird Trend in Restaurants und Hotels im nächsten Jahr? Antworten auf diese Frage liefert regelmäßig die Joseph Baum & Michael Whiteman Co., eine hoch profilierte Organisation von internationalen Restaurant-Consultants.

Hier ihre '11 Hottest Food & Beverage Trends' plus 22 Buzzwords. Und natürlich alles original in englischer Sprache (keine Übersetzung). Die Infos beziehen sich auf den amerikanischen Markt, einiges davon dürfte allerdings auch international hoch relevant sein.

1. Delivery -- amazoning and urberizing the restaurant industry
2. Scrambling for „clean menus“"
3. Is pasta an endangered species?
4. Vegetables step up to the plate
5. Tipping and wages... do we have too many restaurants?
6. Poke... the next ceviche/sashimi/crudo?
7. Acai bowls... pulp but not fiction
8. Obsessing over fried chicken
9. When heat is not enough
10. Retailers renew attack on restaurants
11. What snacking tells us about future flavors

Buzzwords für 2016:
Falafel appearing as vegetables in serious restaurants. Kombucha going mainstream. Burnt vegetables. "Shack" in restaurant names. Everything bagel seasoning mix. Root-to-stalk cooking. Why poke isn't hokey. Globalized ramen. Adding seaweed to popcorn. More automation and kiosks in fast-food, fast-casual restaurants... speeding service, saving labor. 3-D food printers. General Tso flavorings. Alcoholic beverages in quick-service restaurants. Chains replacing artificial additives with natural artificial additives. Paella. Fast feeders complicating their lives by adding build-your-own options. Values, not value... consumers scrutinizing restaurants' policies on health-wellness, sustainability, additives, GMO, animal welfare, employee wages. Nashville Hot Chicken. Fallout in frozen yogurt chains... juice bars may be next. Food halls galore -- maybe too many. War on food waste. What happened to bone broth? Philippine cuisine.

Wer sich detailliert damit beschäftigen will (auch mit den Vorhersagen der letzten Jahre), der stöbert am besten gründlich auf der Homepage dieser New Yorker-Company:

www.baumwhiteman.com
stats